Όροι εγγύησης Viking SUP

  1. Η εγγύηση ισχύει όταν η σανίδα χρησιμοποιείτε για τις συνήθεις δραστηριότητες άσκησης και αναψυχής του ατόμου και όχι για χρήση σε σχολές μάθησης ή ενοικίασης.
  2. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος και μόνο. Η Viking θα προβεί σε επαγγελματική επισκευή της βλάβης και σε περίπτωση που αυτή δεν είναι δυνατή, το προϊόν θα αντικαθίσταται με όμοιο. Σε περίπτωση αντικατάστασης, η εγγύηση συνεχίζει για το υπόλοιπο των 2 ετών (δεν ανανεώνεται για άλλα 2 έτη). Η Viking δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές ή απώλειες εξοπλισμού.
  3. Η Viking θα προβεί στην τελική ετυμηγορία περί επισκευής/αντικατάστασης ή μη του Sup και αυτό θα απαιτήσει την επιθεώρηση του και / ή  φωτογραφίες και video που δείχνουν τα ελαττώματα. Ο κάτοχος παρακαλείται να παραδώσει το SUP και / ή το διαφωτιστικό υλικό στο κατάστημα αγοράς.
  4. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από κακή χρήση, αμέλεια, φυσική φθορά η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: χτυπήματα, ζημία από  έκθεση σε υπερβολική θερμότητα, μη σωστή αποθήκευση, ζημία από έκθεση σε κακές συνθήκες θαλάσσης, θραύση σανίδας από τη χρήση της σε συνθήκες surf και γενικότερα ζημία που δεν έχει σαν αίτιο ελαττώματα στην διαδικασία και τα υλικά παραγωγής. Μικρή απώλεια αέρα αντιμετωπίζεται με το κιτ επισκευής που βρίσκεται στο αρχικό πακέτο του Sup και δεν δικαιολογεί αντικατάσταση.
  5. Στο προϊόν δεν πρέπει να τοποθετηθεί μηχανή.
  6. Δεν πρέπει να υπερβαίνουμε το συνιστώμενο μέγιστο βάρος χρήστη.
  7. Η εγγύηση δεν ισχύει αν διαπιστωθεί μη εξουσιοδοτημένη αλλαγή, μετατροπή ή επισκευή του προϊόντος.
  8. Η εγγύηση ισχύει για δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, στην οποία θα εμφανίζεται ευκρινώς το όνομα του μεταπωλητή.