Τρόποι Αποστολής:

Παραδόσεις εντός Αθηνών.

Η παράδοση και η συναρμολόγηση των οργάνων γυμναστικής, εντός της ευρύτερης περιοχής Αθηνών, γίνεται εντελώς δωρεάν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για την ημέρα και την ώρα παράδοσης. Η παράδοση σε αυτή την περίπτωση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και με αυτοκίνητα της εταιρίας μας. Από την δωρεάν παράδοση εξαιρούνται προϊόντα που είναι σε ειδική προσφορά είτε προϊόντα για τα οποία κατ’ εξαίρεση επισημαίνουμε ότι η μεταφορά τους απαιτεί κάποια λογική επιβάρυνση.   Για παραγγελίες μικρότερες των 100 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση πέντε (5) ευρώ για μεταφορικά έξοδα .

Παραδόσεις στην ευρύτερη Αττική.

Για παραδόσεις εντός του νομού Αττικής αλλά εκτός των ευρύτερων ορίων πόλεως (π.χ Λαύριο, Λούτσα, Ραφήνα, Μέγαρα, κλπ) η παράδοση μπορεί κατά περίπτωση να γίνει είτε πάλι από  συνεργεία της εταιρίας μας με δωρεάν εγκατάσταση, αλλά με μια μικρή χιλιομετρική επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε, είτε δωρεάν από μεταφορική εταιρία μα παράδοση στο πεζοδρόμιό σας. Ο τρόπος παράδοσης εξαρτάται από την περίοδο και το διαθεσιμότητα προσωπικού και υπάρχει συνεννόηση. Είναι δυνατόν σε περιόδους έντονου φόρτου εργασίας ή ελλείψεως προσωπικού λόγω αδειών, η παράδοση από δικό μας συνεργείο να είναι αδύνατη ή να υπάρχει σημαντική καθυστέρηση, οπότε σε αυτή την περίπτωση η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας επί πεζοδρομίου.

Παραδόσεις σε λοιπές περιοχές της Επικράτειας

Στην υπόλοιπη Ελλάδα η εταιρία μας αναθέτει την μεταφορά των προϊόντων σε συνεργαζόμενη μεταφορική  επιχείρηση για τα βαριά και ογκώδη δέματα. Σε αυτή την περίπτωση, προσφέρουμε δωρεάν  την μεταφορά μέχρι την πόλη σας (στην αποθήκη της μεταφορικής). Όχι όμως και στο σπίτι σας, αφού – συνήθως – οι παραδόσεις κατ’ οίκον γίνονται με τοπικούς μεταφορείς με τους οποίους είναι αδύνατη η εκ’ των προτέρων συνεννόηση για το κόστος σε κάθε περίπτωση. Αν δεν μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι το αντικείμενο από την μεταφορική, το επιπλέον κόστος μεταφοράς στο σπίτι σας (όταν αυτό υπάρχει), βαραίνει εσάς  και προκύπτει μετά από συνεννόηση με την τοπική μεταφορική. Ειδικά για την πόλη της Θεσσαλονίκης σας ενημερώνουμε ότι η μεταφορικές εταιρίες εδρεύουν στο Καλοχώρι. Το ίδιο είναι πιθανόν να συμβαίνει και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπου η έδρα της μεταφορικής μπορεί να βρίσκεται ελαφρώς εκτός ορίων του αστικού ιστού. 

Σε περίπτωση μικρών και ελαφρών αντικειμένων, η παράδοση μπορεί να γίνει με εταιρία ταχυμεταφορών (Elta Courier), όπως αναγράφεται και στις γενικές παρατηρήσεις παρακάτω. Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση γίνεται κατ’ οίκον χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για εσάς.

Για παραγγελίες μικρότερες των 100 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση πέντε (5) ευρώ για μεταφορικά έξοδα ανεξαρτήτως όγκου και βάρους της αποστολής (επίσης έως την αποθήκη της μεταφορικής στην πόλη σας).

Παραδόσεις στην Κύπρο

 • Το κόστος αποστολής στην Κύπρο επιβαρύνει τον παραλήπτη και πληρώνεται κατά την παράδοση του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία. Για να το υπολογίσετε απλά πολλαπλασιάστε το μήκος των 3 πλευρών της συσκευασίας μεταξύ τους.
 • Αν το σύνολο είναι μικρότερο από 0,10 κυβικά και μέχρι 30 κιλά βάρος, το κόστος είναι 30 ευρώ συν 19% ΦΠΑ για παράδοση στο σπίτι σας αν αυτό βρίσκεται εντός πόλης. Αν το σύνολο είναι μεγαλύτερο από 0,10 κυβικά ή 30 κιλά βάρος επικοινωνείτε μαζί μας για να σας πούμε το ακριβές κόστος.

Παράδειγμα :  0.3 μέτρα πλάτος Χ 0,4 μέτρα ύψος Χ 0.6 μέτρα μήκος = 0,07.   Άρα το κόστος μεταφοράς είναι 30 ευρώ.

 

Γενικές Παρατηρήσεις:

Για μικρο-όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής χαμηλού βάρους και όγκου, όπως γάντια, ζώνες κτλ, ισχύει δωρεάν μεταφορά με εταιρία ταχυμεταφορών για όλη την Ελλάδα αρκεί το ύψος της παραγγελίας να είναι μεγαλύτερο από 50€.

Τα μεγάλα και ογκώδη δέματα (διάδρομοι, μεγάλα ελλειπτικά, πολυθρόνες μασάζ, πολυόργανα, πάγκοι ασκήσεων) δεν μπορούν να σταλθούν με Courier λόγω βάρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω ιδιαίτερων προβλημάτων στην είσπραξη αντικαταβολών από τις μεταφορικές εταιρίες δεν είναι δυνατή η χρήση της αντικαταβολής όταν η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με μεταφορική εταιρία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει το αντίτιμο της αγοράς να προκαταβάλλεται, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (ETE – ALPHA – EUROBANK) είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας, είτε με Paypal.

Σε γενικές γραμμές η αντικαταβολή υποστηρίζεται για μικρά και μεγάλα δέματα εντός Αθηνών αλλά μόνο για μικρά δέματα (που μπορούν να αποσταλούν με κούριερ) εκτός Αθηνών.

 

Τρόποι πληρωμής:

 1. Αντικαταβολή. Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών της εταιρίας μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
 2. Πιστωτική κάρτα. Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Euroline μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα. Με χρήση πιστωτικής κάρτα μπορείτε να πληρώσετε επιλέγοντας έναν αριθμό άτοκων δόσεων ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας..
 3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε τη πληρωμή σας για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (Ι.ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ – Π. ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ 0.Ε).

  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :
  EUROBANK IBAN: GR16 0260 0170 0006 4020 0714 602 (Αρ.Λογ/σμού 0026 0017 64 0200714602)
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR71 0110 0840 0000 0840 0206 721 (Αρ.Λογ/σμού 084/002067 21)
  ALPHA BANK IBAN: GR14 0140 3610 3610 0200 2005 647 (Αρ.Λογ/σμού: 36100/200200/5647)
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR50 0172 0470 0050 4710 9453 531 (Αρ.Λογ/σμού 5047109453531)

 4. Στους εταιρικούς μας λογαριασμούς θα πρέπει να μπαίνει ολόκληρη η αξία του προϊόντος χωρίς απομείωση λόγω τραπεζικών εξόδων, τα οποία επιβαρύνουν τον αγοραστή.

  Αν θέλετε να αποφύγετε το κόστος του τραπεζικού εμβάσματος θα πρέπει να κάνετε την συναλλαγή μέσω της ίδιας τράπεζας πχ από Εθνική σε Εθνική, Άλφα προς Άλφα, ή αποκλειστικά στον λογαριασμό μας στην Eurobank .

  Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να καταβάλετε τα συνολικά έξοδα του εμβάσματος.

  Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν την VIKING FITNESS κατά οποιονδήποτε τρόπο.

  Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί προς παράδοση μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το Οικονομικό Τμήμα της Εταιρίας μας.

Χρόνος παράδοσης:

Για την περιοχή της Αθήνας και εντός του νομού Αττικής, η παράδοση  γίνεται κατόπιν συνεννόησης συνήθως μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ξεκινώντας από την επόμενη της παραγγελίας. Εκτός Αθηνών χρειάζεται 1-2 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών συν το χρόνο που χρειάζεται το πρακτορείο για να φτάσει στην πόλη σας.