Όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου

Τα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου της Viking χρησιμοποιούν για αντίσταση το ίδιο το βάρος του ανθρώπινου σώματος ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και η επιβάρυνση των αρθρώσεων. Από αυτήν την άποψη είναι ιδανικά για την ήπια εκγύμναση όλων των ηλικιών στον κήπο, στο ξενοδοχείο , στο πάρκο, στο στάδιο και γενικά σε όλους τους χώρους αναψυχής και αθλητισμού.

Διαθέτουν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ασφάλειας ΕΝ 16630 ( κατασκευή με αυστηρά πρότυπα που εξασφαλίζουν την ασφαλή τους χρήση ακόμα και από μη εξοικειωμένα άτομα ), η οποία υπερκαλύπτει όλες τις παλαιότερες πιστοποιήσεις και κατοχυρώνει νομικά τον ιδιοκτήτη τους.
Η απροβλημάτιστη χρήση τους υποστηρίζεται από την πολυετή εμπειρία της Viking Fitness που αποτελεί τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των οργάνων γυμναστικής

Κατασκευαστικά διακρίνονται για την στιβαρότητα, την λειτουργικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο!
Ο σκελετός τους κατασκευάζεται από γαλβανισμένο χάλυβα διατομής 3mm και διαμορφώνεται με ακρίβεια στην τελική μορφή του χάρις στην τεχνολογία CNC ( Computerized Numerical Control ).

Στα κινητά τους μέρη χρησιμοποιούνται ρουλεμάν βαρέως τύπου, τα οποία και σφραγίζονται με ανοξείδωτες βίδες και ασφάλειες ώστε να είναι απολύτως κατάλληλα για εξωτερική χρήση.
Tης ηλεκτροστατικής βαφής τους έχει προηγηθεί η διαδικασία της αμμοβολής ώστε να αυξηθεί η αντοχή στην υγρασία , την γήρανση και την διάβρωση.
Οι θέσεις άσκησης επενδύονται με ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες καθίσματα για αυξημένη άνεση του χρήστη.

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Η Viking Fitness έχει εκτελέσει όλα αυτά τα χρόνια πληθώρα ολοκληρωμένων έργων άσκησης εξωτερικού χώρου με άριστα αποτελέσματα και μηδενικά προβλήματα.
Μεταξύ αυτών που μας εμπιστεύθηκαν είναι η σχολή Ικάρων ( αεροδρόμιο Τατοϊου ) , το ίδρυμα Μποδοσάκη, το Πανθρακικό στάδιο, η πλαζ Βουλιαγμένης και δεκάδες ξενοδοχεία και βίλες σε όλη την Ελλάδα.