Τεχνικές Υπηρεσίες

Επισκευή οργάνων γυμναστικής

Η Viking Fitness διαθέτει πλήρες μηχανικό και ηλεκτρονικό εργαστήριο καθώς και πολυετή επάρκεια ανταλλακτικών ώστε να παρέχει άριστη τεχνική κάλυψη στο σύνολο των προϊόντων της εντός αλλά και εκτός εγγυήσεως. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την επισκευή οργάνων γυμναστικής και άλλων εταιρειών υπό προϋποθέσεις ( όταν δεν απαιτούνται εξειδικευμένα ανταλλακτικά για την επισκευή ή όταν αυτά τα ανταλλακτικά μπορούν να βρεθούν στο εμπόριο ή να μετασκευαστούν από εμάς)

Συντήρηση οργάνων γυμναστικής

Η σωστή συντήρηση των οργάνων γυμναστικής είναι απαιτούμενο για την εύρυθμη λειτουργία και την αντοχή τους στο χρόνο.
Η Viking Fitness μπορεί να ελέγξει – συντηρήσει το όργανο γυμναστικής σας με υπευθυνότητα χάρις στο εξειδικευμένο προσωπικό της.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε για να κανονίσουμε την επίσκεψη των έμπειρων τεχνικών μας στο σπίτι σας έναντι λογικής αμοιβής.

Εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής

Η εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής για την Viking Fitness είναι μία απλή διαδικασία χάρις στην τεχνική εμπειρία των στελεχών της. Επικοινωνήστε με τα χαρακτηριστικά του οργάνου για να λάβετε προσφορά.

Εξαρτήματα οργάνων γυμναστικής

Πέραν της απόλυτης κάλυψης σε ανταλλακτικά των δικών της προϊόντων, η VIking κατασκευάζει ανταλλακτικά οργάνων γυμναστικής όπως τάπητες διαδρόμων και συρματόσχοινα πολυόργανων σε όλες τις διαστάσεις. Επίσης διατηρεί μεγάλο στοκ σε εξαρτήματα όπως σέλες και πετάλια ποδηλάτων, διακόπτες ασφαλείας και προστατευτικά αφρώδη μηχανημάτων κτλ. Το μηχανουργείο της εταιρείας μπορεί ακόμα να μετασκευάσει – προσαρμόσει διάφορα μηχανικά μέρη αν χρειαστεί.

Μεταφορά οργάνων γυμναστικής

H Viking Fitness αναλαμβάνει υπεύθυνα και με εξειδικευμένο προσωπικό την ασφαλή αποσυναρμολόγηση – μεταφορά – συναρμολόγηση του οργάνου γυμναστικής σας στο νέο χώρο που εσείς θα επιλέξετε

Προσφέρεται μεταφορά από :

– Δωμάτιο σε άλλο δωμάτιο της ίδιας οικίας.
– Όροφο σε άλλο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.
– Οίκημα σε άλλο οίκημα διαφορετικής διεύθυνσης

Μεταχειρισμένα οργάνα γυμναστικής

Διατίθενται εκθεσιακά ή ελαφρώς μεταχειρισμένα όργανα γυμναστικής ( από εκδηλώσεις ή παρουσιάσεις ) σε προνομιακές τιμές με την εγγύηση και τεχνική κάλυψη της Viking Fitness! Επικοινωνήστε για να μας πείτε τι χρειάζεστε!